Evo Ti Pa Slušaj! 2015
Aug
21
to Aug 22

Evo Ti Pa Slušaj! 2015

Vrhunac ljetnih događanja na otoku Krku i ove godine je jednodnevni ‘Evo ti pa slušaj!’ Osim samog partija, ETPS 2015 21. kolovoza dovodi i After je bolji od partija, poznatiji pod kraticom ABOP. Uz njih nastupit će i sve popularniji, izvrsni electro/rap/rock kvartet Buco i Kalašnjikovi iz Krka, Plastic Knives iz Zagreba, također jedan vrhunski izrod electro – rock šeme. Uz ove tri grupe bogatih zvukom, ritmom i rimom, nastupit će i producentski dvojac Moricone i Ana Antonova koji su oduševili i na ovogodišnjem Kvir'n'Bassu, također u Krku, u organizaciji iste udruge, Kreativni Krk.

Ove godine manifestacija je dobila plesni karakter, što se malo razlikuje od dosadašnjih koncepata koji su bili više orijentirani ka raznolikosti. Evo ti pa slušaj! 2014., bio je u nešto oskudnijem izdanju samo s domaćim bendovima, a sve zbog odgode koja je uslijedila nakon učestalih kiša u kolovozu prošle godine. Prije toga, na već tradicionalnom mjestu boćarskog igrališta u Krku, nastupili su i Brkovi, Kawasaki 3, Cojones, Vatra, GoNoGo, PHC, Ruiz, Stillness, Dječaci, Filip Motovunski i mnogi drugi manji i veći bendovi…

View Event →
May
1
to May 2

Prvomajski šušur (2015)

Fešta na Ribarskom mulu — od 19h

Glazba:
Grupa Insula
Bubamara i Zmajevi

Sve građane grada Krka i njihove goste pozivamo na feštu povodom 1. maja - praznika rada. Pridružite nam se na fešti uz domaću muziku i frigane ribice.


 

View Event →
May
1
to May 9

Izložba: Prvomajski inkubator — Žena radnica

Otvorenje: 1. svibnja u 18 sati, galerija Decumanus, Krk

Iza naziva ovogodišnje izložbe, krije se opširna tematika položaja žena na tržištu rada. Svijest o ovoj osjetljivoj temi već je dugo prisutna, no i dalje nailazimo na nejednakosti u vidu niže zaposlenosti i ekonomske aktivnosti žena. Uz prijavljene radove mladih umjetnika na ovu temu, Kreativni Krk predstavit će retrospektivnu izložbu fotografija sa do sada organiziranih događaja.

Galerija Decumanus, Krk
Ulaz slobodan!

View Event →
Apr
25
to Apr 26

#PI2015 Warm-up Party

Uvodimo vas u atmosferu Prvomajskog Inkubatora 2015. Točno tjedan dana prije samog eventa.

Glazba:
TRIP ICE - Live 
- ovaj energični duo u sastavu Teo (Brain Production) i Adrian (Buco i Kalašnjikovi) rastavit će vas na parčiće svojim fantastičnim autorskim uradcima.

Nakon koncerta nastavljamo u rokerskom tonu, ekipa iz Udruge Kreativni Krk spremila je za vas playlistu najvećih rock hitova od kad je radija/ploča/kaseta/cedeova i mp3-ca.
Rokamo na najjače:
Bowie // Foo Fighters // Joy Division // Pixies // Deftones // RATM // QOTSA // Beastie Boys // Faith No More // Korn // Limp Bizkit // Audioslave // Rammstein // Skunk Anansie // Kultur Shock // Muse // Franz Ferdinand // The Hives .. und viele viele mehr.. 

Tko još nema majicu/bedž/plakat Prvomajskog Inkubatora moći će je nabaviti u Katakombama i na taj način podržati rad Udruge i pomoći nam u organizaciji samog Prvomajskog Inkubatora 2015.

View Event →