PRVOMAJSKI INKUBATOR 2018

Eto… još jedan Prvomajski Inkubator je završio…
Usprkos manjim poteškoćama, sretni smo i zadovoljni kako je sve ispalo. Ove smo godine postavili najuspješniju izložbu, usudimo se reći, u povijesti grada Krka (oni koji možda mogu opovrgnuti ovu tvrdnju nisu ni bili na otvorenju izložbe, tako da….)!

Ne samo da je galerija Decumanus bila prepuna na samom otvaranju izložbe, već broj posjetitelja tijekom 14 dana postave i činjenica da smo izložili radove iz svih krajeva svijeta, govori o uspjehu izložbe “Ja sam”.
Glazbeni je dio PI-a zbog tehničkih poteškoća morao biti preseljen na skromniju binu, ali nas to nije obeshrabilo. Buco i Kalašnjikovi su pokazali da krčani itekako znaju šta rade na stageu, Vojko Vrućina je odradio svoj prvi samostalni koncert na našem festivalu i pokazao svima zašto je na samom glazbenom vrhu, dok su Krankšvester jednostavno razvalili i oduševili sve prisutne! Na sam praznik rada napravili smo “Šušur” na gradskoj rivi te u rekordnom roku podijelili ribice gladnim (ali sretnim) prolaznicima.

Hvala svima na podršci, a posebno hvala svim aktivnim članovima udruge Kreativni Krk jer bez njihovog nesebičnog truda i rada ništa ovo ne bi bilo moguće. Taman je završio, a već se radujemo sljedećem Prvomajskom Inkubatoru! Pratite nas i dalje jer uskoro stižu nove najave za nova događanja.